I helgen var vi ett gäng brudar som for till Umeå, blev en himla kul resa! :D Bodde på ett hotell mitt i stan så var nära till allt. Vi började med att shoppa loss inne i centrum och drog sen vidare till Ikea som nyligen öppnat. Blev bara lite småsaker för mig, typ doftljus som vanligt hehe. Vi var sjukt snabba på Ikea så vi han hem och vila lite och även gå på hemmakväll ;)  
Senare på kvällen skulle vi äta middag och det var då halvproblematiskt då alla restauranger var fullbokade. Fick tillslut ett bord på Vezzo och det var riktigt gott! likadant som Vapiano i Sthlm :) Tillbaka till hotellet sen för alkohol och mello, eller vart väl mer sång och galenskaper än att kolla mello hehe ;) Utgång på Allstar som var 1000 gånger större än i Skellefte och sjukt mycket folk. Dansade man en minut så var man nästan nära på å tuppa av. Löpte mellan dansgolvet och utgången (luft). Vidare mot Donken som smakade som Donken alltid gör, bajs alltså.
 
Söndagen blev det ännu mera shopping och massa prat. Man kan verkligen inte ha tråkigt med dessa brudar och magmusklerna vi fått räcker ett bra tag!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Om

Min profilbild
RSS 2.0