Midsommar 2016

 
 
 
 
 
 
 
Midsommar firades i Klutmark med ett härligt gäng ♥ Blev grillning, glass och jordgubbar, kubb, dans runt midsommarstången (som jag och Linus gjort hehe), beerpong, biljard, lekar, spökjakt på vinden, dans och sång. Vissa av oss höll igång rätt så länge sen somna vi i byagården på madrasser och soffan. Städa dagen efter var mindre kul men gick rätt så fort då vi var många. 
 
 
 
 
 
 
På lördagskvällen firade vi min bror med hemmagjord langos! ♥ senare på kvällen blev det spelkväll med en massa, eller vi spelade kanske inte så mycket hehe. Blev mest en massa shottar och prat istället ;)
Söndagen tog jag och Linus det väldigt lugnt och käka grillat, godaste som finns hihi.

Klutmarksfesten 2016

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ååh vilken kung helg det varit! Så glad att det blev en grymt kul fest vi klutmarksbrudar styrde ihop! men samtidigt ledsen att det är över. Dock lite skönt att det är gjort för var rätt så mycket jobb, men jävligt värt det!
Sen så hade vi så tur med vädret, fortfarande chockad att vi klarade oss undan regnet. Stod i flera dagar att det skulle ösa ner HELA festen. Men regnade högst en minut mitt under lekarna som nog hälften inte ens märkte. Vill tacka så här i efterhand vädergudarna för ert stöd.
 
Festen började med att alla fick en shot i shotbåset ;) dock oklart om alla behövde en shot eftersom att många börjat supa på morgonen/mitt på dagen så dom var knalla då dom kom haha. Klockan var alltså runt 17.00 då haha. Blev käk från gatusmak och senare då allt folk kommit körde vi lekar. Dock jävligt svårt att styra ca 100 personer som är aspackade haha ;)
Senare så hade vi en liten överraskning för folket, vi hade hyrt dj!!! Och dom hade rökmaskin och massa coola lampor så blev asnice! Dom skulle egentligen spela på Verandan den kvällen men vi snodde dom då dom hellre ville spela hos oss hihi :D
 
Sen fortsatte festen med alkohol och dans, blev så lyckat och hoppas alla hade himla roligt! :D
Jag mådde däremot bajs dagen efter då vi skulle städa. Var dock inte den enda hehe ;)
 
 

Helgen - Födelsedagsfest x2

 
 
Blev en massa födelsedagsfirande i helgen :D så blev ingen nykter stund. Nä men söndagen var man ju nykter hehe.
 
Fredagen for vi ett gäng brudar till Sara för att fira henne. Blev kladdis och glass, massa babbel och sen drog vi ut på Olles. En sväng sen på Biggan och sen for jag och Linus hem till han.
 
På morgonen så var vi ganska sega och chilla vid tvn till typ halv 3. Sen började jag städa, Linus for och handla och sen bakade han en kaka hihi. Senare kom födelsedagsbarnet och lite brudar, så vi spelade spel och firade Tessan med paket och kaka. Utgång på Olles och sen gick jag och Linus hem, var fan småhurrvigt.
 
Söndagen var vi helt slut. Degade framför tvn halva dagen och sen for Linus och köpte käk. Jag var så jävulskt trött sen men Linus ville på bio så fick ta en shot för att hålla mig vaken. Haha nä men det gick bra utan alkohol. Vi såg Warcraft och den var väldigt bra! Gorona var så cool och snygg, vill också vara det hehe.
 
När vi kom hem så la vi oss på dirren, eller ja Linus skulle först googla lite om WoW, nördig som han är.. haha ♥


Om

Min profilbild
RSS 2.0