Helgen

 
 
I torsdags blev jag och Linus lite lata så vi drog på Dallas och åt middag. Senare släppte Linus av mig hos Frida där det blev adventsmys med lite brudar.
 
I fredags blev det lite jobb och sen på kvällen for vi till flyget för att vinka av Linus och grabbarna som for till Thailand, något avis är man ju. Så nu ska man vara själv i två veckor :( Börja sakna han innan vi ens släppt av han på flyget hehe ♥ Hoppas dom här veckorna går fort!
Sen på kvällen följde jag med mamma och handlade en sväng och sen myste jag med Kishti ♥
 
I lördags blev det fest hos Tessan. Vi blev rätt många så lite galet vart det men kul :D Utgång på Brygg och sen blev det läggdags för mig.
 
Söndagen spenderads med Frida, Carre och tre flottiga pizzor ;) Sen ringde mamma och berättade om Skorpan.. :(♥
 
 

Skorpan ♥♥♥

 
Igår var en väldigt tråkig dag då mamma ringde och berättade att våran älskade Skorpan hamnat i katthimlen :( ♥ Denna underbara katt har funnits med oss i nästan 17 år (hon skulle ha fyllt 17 den 30 mars 2017) och vet inte hur jag ska kunna leva utan henne :( Förstår dock inte riktigt att hon inte längre finns och vet inte om jag någonsin kommer förstå det. Hon var en sån solstråle och gjorde en alltid glad ♥ Har så många fina minnen med dig Skorpi ♥ Känns dock bra att hon fick leva ett långt, bra liv och att när det var dags att fara vidare till katthimlen så fick hon somna in i mammas famn på köksgolvet i hemmet hon vuxit upp i ♥
 
Vila i frid bästa vän ♥ jag älskar dig Skorpan ♥
 


Om

Min profilbild
RSS 2.0