Byske Beach Party 2015

 
 
Har typ 1000 bilder sen den här kvällen, dock är 98 % sånt som jag inte kan visa utan att mina vänner dödar mig. Så ni får nöja er med detta (snodde även några av Linnea då hennes bilder var mänskligare än mina :))
 
Vet inte hur jag ska börja för att beskriva denna kvällen. Förfest hos Emelie P i Byske där vi alla gick all in. Väl inne på partyt så for vi åt olika håll och vi alla var nog i våran egna lilla värld, eller det kanske bara var jag? Tog bilder med massa randoms, tappade drickan i sanden = tugga sand hela kvällen, några blev utkastade från områddet (hehe), nån var utan mobil och fick ragga upp randoms för att låna deras telefon, nån tappade (kastade) mobilen i asfalten, träffade några trevliga norrmän osv. Sen tog jag, Linnea och Tessan bussen hem till stan. Påväg till Linnea fick vi en invite till vitebergsbadet som vi tackade nej till. Hos Linnea käkade vi stekt svamp och ringde nån random kille, fullt normalt att göra kl. 04. på morgonen.
 
Det där var då en ganska kort sammanfattning av kvällen, mer behöver ni inte veta ;) Som man brukar säga, What happens in Byske stays in Byske.
 
 
 
 
 
 
 
 


Om

Min profilbild
RSS 2.0