Byske Beach Party 2015

 
 
Har typ 1000 bilder sen den här kvällen, dock är 98 % sånt som jag inte kan visa utan att mina vänner dödar mig. Så ni får nöja er med detta (snodde även några av Linnea då hennes bilder var mänskligare än mina :))
 
Vet inte hur jag ska börja för att beskriva denna kvällen. Förfest hos Emelie P i Byske där vi alla gick all in. Väl inne på partyt så for vi åt olika håll och vi alla var nog i våran egna lilla värld, eller det kanske bara var jag? Tog bilder med massa randoms, tappade drickan i sanden = tugga sand hela kvällen, några blev utkastade från områddet (hehe), nån var utan mobil och fick ragga upp randoms för att låna deras telefon, nån tappade (kastade) mobilen i asfalten, träffade några trevliga norrmän osv. Sen tog jag, Linnea och Tessan bussen hem till stan. Påväg till Linnea fick vi en invite till vitebergsbadet som vi tackade nej till. Hos Linnea käkade vi stekt svamp och ringde nån random kille, fullt normalt att göra kl. 04. på morgonen.
 
Det där var då en ganska kort sammanfattning av kvällen, mer behöver ni inte veta ;) Som man brukar säga, What happens in Byske stays in Byske.
 
 
 
 
 
 
 
 

Bakishäng

 
Blev en åktur med gummibåt i älven igår. Tanken var att vi skulle åka Mobacken-Manhemskajen, men vi lyckades inte ta oss in till kajen så vi for enda till Bergsbyn haha. Vi blev attackerade av ankor och hade bara frisbees som åror så var inte helt lätt ;) Sen for vi till Palle och chillade hela kvällen :)
 
Idag är det 200 grader ute och det var väl på tiden att det blev sommar! ska dock iväg och jobba snart så hinner varken steka eller bada :(
 


Om

Min profilbild
RSS 2.0