Stadsfesten var himla kul detta år! brukar oftast tappa bort alla och ha ganska tråkigt, men i år vart det fan en fullpoängare. Dock såg vi inte Miriam Bryant då hon spelade så tidigt och vi kände att vi inte ville dra ut än. Hade väntat och längtat så länge på att få se hon, så det var tråkigt att det inte blev av. Men nån vacker dag ska jag då se henne!! :D
 
Fredagen blev det förfest hos Carre med en massa folk. Väl inne på stads så gick vi raka vägen till Kitteltältet och stannade där resten av kvällen. Hat over hills var så jävla bra! vi stod längst fram större delen av kvällen å dansa och sjöng. Så underbart! Sen käkade jag, Frida och Maria en langos innan vi begav oss hem.
 
Lördag blev det förfest hos Tessan som vanligt. Varje stads är det minst en förfest hos Tessan haha ;) Vi blev rätt mycket folk och dom flesta var Klutmarkare så blev bra drag hehe. Inne på stads var jag lite överallt, blev lite dans och mycket prat. Sen blev det äääntligen thaimat! ♥ bästa ever. Sen efter många om och men så drog vi ett gäng till Eken och hade efterfest med gitarr och sång. Lät kanske inte så bra men var trevligt ändå haha. Jag, Frida och Lina for sen till Frida och sovde där, tur hon bara bor några meter bort hehe.
 
Söndag var vi jävulskt trötta men tvingade oss upp så vi skulle hinna gå en stund på stadsfesten. Först käkade vi, viktigaste först hehe. Sen fångade vi lite mjukisdjur (vi blir helt loco och går all in varje år) och spelade spel. Sen satte vi oss med en munk nere vid älven och tog det lugnt. Senare for vi till Tessan och Susse och Carre kom också förbi. Så vi käka middag från Tatung/Dallas sen låg vi i koma resten av kvällen haha. Fy fan vad vi åt, hade fan kunnat gå i ide med all den maten i magen.
 
Tack alla underbara för denna grymma helg! ♥♥♥


Kommentarer
Postat av: rxbin.blogg.se

Jätte härliga bilder! :D

2016-07-06 @ 18:54:20
URL: http://rxbin.blogg.se/
Postat av: Nettan

Super härliga bilder :) Älskar langos

2016-07-06 @ 20:17:34
URL: http://nouw.com/Nettan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Om

Min profilbild




RSS 2.0