I helgen får vi ett gäng till Ö-vik för att bo i stuga och bara mysa. Vi bodde på Gullviks camping och stugorna var supermysiga och fina! vi körde på en tjejstuga och en killstuga, våran vann då i godast lukt. 
 
Vi for i fredags då alla som jobba hunnit sluta, så blev vid 20-21 tiden vi kom fram till campingen. Så vi började direkt supa såklart hehe. Vi tänkte att vi skulle köra lite lugnare första kvällen men gick sådär, vi var nog lite för taggade haha ;)
 
På lördagen käkade vi frukost och spelade lite spel. Sen for en del av vi tjejer in till stan för att shoppa, jag köpte dock inget. Senare på kvällen blev det tacos till middag och sen vare tänkt att vi skulle köra Paint ball, men det var upptaget hela aftonen så blev tyvärr inget. Vi satte oss en stund nere vid vattnet och drack lite, sen fortsatte vi festen i killarnas stuga. En del drog sen ut på krogen och vi som var kvar sjöng och dansade till schlagerlåtar hehe ;) Sen kom det några andra Skelleftebor till våran stuga och hängde ett tag. Jag och Linus var dock så trötta så vi gick och la oss, klockan var väl dock typ 03 så.
 
Söndagen städade vi eftersom det var utcheckning 12 och sen drog vi på äventyrsbadet! Inte varit där sen jag gick 6an så var astaggad! dock orkar man ju inte bada lika mycket som när man var liten hehe. Käk sen på Max innan vi begav oss hemmåt. 
 
Älskar verkligen att bo i stuga och bara mysa (och supa hehe). Drömmen är ju att ha en egen stuga i framtiden som man kan fara till när man vill! 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Om

Min profilbild
RSS 2.0